valp.jpg

 

Vi har den underbara rasen Samojed- den vänliga sibiriska hunden, en av hundvärldens skönheter och dessutom en av de hårt arbetande raserna. Deras vita päls gnistrar som snödrivor. Deras svansar böjer sig i vackra plymer över stadiga ryggar. Deras mörka läppar markerar det uttrycksfulla samojedsmilet som gör att dessa hundar ser lyckliga ut. Deras öron står alert uppresta och deras ögon glimmar av intresse där de går, vaket uppmärksamma på allt som pågår runt omkring dem. Det är inte konstigt att samojeden betraktas som en av de vackraste hundraserna i världen.


Vår hane Lotus ( Whipped Cream Thromb Discoverer) köpte vi 2006 har nyligen avlivat så just nu har vi endast våra fina tik Sky ( Bjellakis Vanilla Sky) som är född 2010.
Båda hundarna är utställda och höftröntgade (Lotus med B och Sky med A) samt ögonlysta UA. Dom är tränade i både drag, agility, tävlingslydnad på hobbynivå.

 

Vi har inga valpar för tillfället.

 

Bilder, filmer och uppdateringar om valparna hittar ni här

Valparna är levereras när de är 8 veckor och kommer då att vara chippade, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Dom är uppvuxna med både sin mamma och pappa, daglig hantering av vår 5-årig dotter och katten som svansar runt dom.
Är du intresserad av Samojed så finns HÄR mkt bra frågor och svar - dock är det några år gammalt och man får ta vissa svar med en klackspark;)

Maila oss gärna på brantas@live.se för mer info.

IMG_2166.JPG

valp_i_skal.jpg

IMG_2197.JPGvalp-_balder.jpgvalp_balder_och_mayla.jpg

IMG_2177.JPGvalp2.jpgvalpar_gemensam_vardand.jpg

Lotus.jpg

Pappa Lotus -2014

 

Sky.jpg

Mamma Sky -2014

 

LOTUS_070.jpg

Lotus som valp- 2006

Lotus_drar.jpg

Lotus drar snowracer-2015

Lotus_och_Mayla_JUL.jpgMayla & Lotus -2014

 
stäng